Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 11 juni 2012

Teleurstelling voor Cera

Afgelopen dagen waren zeer teleurstellend voor Cera omdat er nauwelijks wandelaars langs onze tafel zijn gelopen. Vergeefs zat zij uren te wachten op een aai van voorbijgangers, en net toen zij een groepje moeders met kinderen vriendelijk had toegemauwd en haar staart al omhoog had gestoken om de zachte strelingen in ontvangst te nemen, werd zij door het kleinste kindje (per ongeluk natuurlijk) in haar oog geprikt. Dit was uiteraard niet de bedoeling en Cera raakte daardoor nota bene zelfs een beetje uit haar hum.Gelukkig had de fotograaf alles gezien en kon mevrouw K. Cera troosten met een aantal aaien over haar bolletje en rug, gekriebel achter haar oortjes en idem onder haar kinnetje. Maar het bleven desondanks zeer teleurstellende dagen voor Cera.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hahaa ach Cera. Geweldig opgeschreven weer.