Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 27 juni 2012

Gezonde vent, en gefeliciteerd!!!

Als Wamy had geweten dat het vandaag DE DAG was, had hij zich vast niet in de reismand laten stoppen. Maar goed, hij is nog niet zo vaak bij de dierenarts geweest dus hij voelde het niet aan en zag het al helemaal niet aankomen. (Dat zal de volgende keer wel anders zijn, heh?) Onderweg, in het wielhuis, raakte hij een beetje overstuur en begon te hijgen. Maar eenmaal in de spreekkamer werd hij weer rustig en keek nieuwsgierig door het raam naar buiten, waar allerlei mooi gevederde diertjes rondliepen.

Hij moest wachten tot de andere twee haarfabrieken hun ellende achter de rug hadden (zie vorig bericht), maar daarna moest ook hij de tafel op.Wat deed dat vreemde mens met hem? Waarom werd hij overal geknepen en moest er naar zijn hartje geluisterd worden?
Waarom moest hij op de weegschaal? Nee, geen grammetje vet op dat lenige lijfje, maar wel 5.2 kilo dus. Gewoon een flinke vent...Ja, prima gebitje! Niks mee mis, met deze haarfabriek! Maar ook nog een prikje, want dit was wel een APK voor Wamy, en waarschijnlijk zijn eerste. In dat laatste geval moet hij over een maand terug voor een tweede prikje, want anders telt het niet. MaGiz moet nog even uitzoeken hoe dat zit, met de Wams en zijn medisch verleden (zeg maar).
Hoezo?
Is zijn verblijfsvergunning dan al rond? Of liever gezegd: eindelijk rond?Jawel, en dit is het bewijs!
Wams werd namelijk ook gechipt en heeft nu zo'n rijstenkorrel met nummer tussen zijn schouderblaadjes. En dat nummer hoort bij hetzelfde adres als dat van Sonny en Gizmo!

EINDELIJK!

Wamy is dus nu officieel geadopteerd door MaGiz, en niemand mag nog zeggen dat de Wams een illegaal is!

GEFELICITEERD MAGIZ!

6 opmerkingen:

Moon zei

Lieve Wamy! Gefeliciteerd met je Legale Verblijfsvergunning! Geen twijfels meer!! Hartstikke goed!

Chantal zei

Wams, gefeliciteerd!

annemiek zei

Wat een fantastisch nieuws. Van harte gefeliciteerd Wamy, je boft met zo'n mens als Magiz.

Wad Woord & Wol zei

Wat een prachtig nieuws. Gefeliciteerd :-)

Hans zei

Hoi Wams.
nu mag je eindelijk al het meubilair legaal vernielen, doe je best!

Jacq. zei

Super en fijn voor de Wams!