Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 10 juni 2012

Eten op de trap

Mevrouw K. doet mee aan een pouletje en heeft 5 euro ingezet. Voor de eerste wedstrijd van Nederland gaf zij op dat het 2-1 zou worden, omdat de Boez dat ons op zijn eigen wijze had duidelijk gemaakt. Nou, we weten ondertussen allemaal hoe het afgelopen is, heh? Tjongejonge. Het is maar goed dat wij niet naar de wedstrijd gekeken hebben, anders waren wij dingen gaan roepen die niet erg leuk klinken, zeg maar.
Nu is het niet zo dat de Boez in verband met zijn verkeerde voorspelling voor straf op de trap moest eten. Nee, kom nou zeg! Hij wilde het zelf graag. Of voerbakje op de trap, of helemaal niet eten, dus zette mevrouw K. het voerbakje maar op de trap want haarfabrieken zijn zeer moeilijk op andere gedachten te brengen.

Nog twee wedstrijden te gaan, en dan zijn wij definitief onze 5 euri kwijt. Daar rekenen we namelijk al op. Evenals op het feit dat "we" niet een ronde verder gaan komen; het zij zo.
Maar wat zou er toch met al die oranje donuts en tompoezen gaan gebeuren? Bij onze buurtsuper lagen daar vanmiddag namelijk nog grote stapels van en die dingen ga je toch niet eten voor het lekker, wel? Nee, dat is pas echt een probleem...

1 opmerking:

ina zei

Bij ons eet er ook regelmatig een op de trap.