Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 16 juni 2012

Last van voorpoot bijna over

Mevrouw Troy heeft een paar dagen geleden haar linker voorpoot verwond. Eerst vreesden wij een breuk omdat zij er niet meer op kon staan, maar bij nadere inspectie zagen wij een wondje bij een nageltje.
We besloten het nog even aan te kijken, en inmiddels loopt ze gelukkig weer bijna normaal.
Mevrouw Troy heeft overigens geen enkel moment laten merken dat zij last van haar voorpoot had. (De loketbewaking en maaltijden konden gewoon doorgang vinden.) Behalve dan 's nachts op bed, op de momenten dat haar mens zich wilde omdraaien en daarmee mevrouw Troy erg ontriefde. Enkel op deze ogenblikken liet de bejaarde haarfabriek haar ongenoegen merken door hard te blazen en door het dunne dekbed heen in de tenen van haar mens te bijten. Het mens heeft het gelukkig overleefd.

2 opmerkingen:

Hans zei

Mevrouw Troy,
ik wil een eerlijk antwoord. wat is belangrijker: het loket bewaken of de maaltijden!? (ik weet het antwoord wel, gelijk heb je!)

Annemieke zei

Fijn dat het weer beter gaat. En dat de tenen van Mw K weer veilig zijn.