Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 2 juni 2012

Hoezo?

Japekoppie:

Ik denk dat ik voorlopig even niet aan mijn column toekom. Ik ben namelijk heel veel tijd kwijt aan het bewaken van de Kiwitakken, en omdat ik ze ook af en toe moet tellen en controleren op effectiviteit, ben ik regelmatig een beetje oververmoeid, zeg maar.
Nu is het ook zo dat mevrouw K. toch geen tijd heeft om mijn verhaaltjes te typen, want ze is alsmaar bezig met andere dingen. Erg onrustig inderdaad, en vandaar dat ik de rust die de takken mij geven erg hard nodig heb, begrijpt u wel?

Hoezo kijk ik wazig? Wie bent u eigenlijk? Hoezo of ik worst lust?

2 opmerkingen:

Jacq. zei

Ik wil dat wel doen, hoor. Zal ik om 24.00 de uitslag per mail of als reactie doorgeven?

Moon zei

Wat een lief droppie!