Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 14 juni 2012

Bestemming geld-inzameling Katblad

Wij zijn erg blij u te kunnen melden dat wij twee kattenhokken (wij noemen het eigenlijk liever "schuilhutten") in het Leidse dierenasiel mogen adopteren (sponsoren dus zeg maar) voor een periode van twee jaar. Als we het goed begrepen hebben bevindt één hut zich in de ziekenboeg, de andere in de hal waar de plaatsbare haarfabrieken zitten. Op beide hokken komt een bordje met daarop:  HET LEIDSCH KATBLAD; meer tekst kan er helaas niet op (dat worden dan te kleine letters en dus onleesbaar).
De rest van het geld dat wij ophaalden met onze zoldermarkt en het feestje zal in overleg met het dierenasiel worden gebruikt om andere arme sloebers (die worden binnengebracht en dringend medische hulp nodig hebben) financieel te steunen; dus haarfabrieken als Miepie en Loesje. Vooral na het verhaal van Jolanda uit Leiden Noord blijkt maar weer hoe hard ons/uw geld nodig is.

Nogmaals dank aan allen die zich ingezet hebben voor zowel onze opknapactie bij Wilma als de rommelmarkt en het Katbladfeest, én de mensen die zo gul hebben gegeven niet te vergeten!
Wij hopen u binnen niet al te lange tijd hier in ons Katblad regelmatig te kunnen berichten over de logé's in "onze" schuilhutten in het dierenasiel te Leiden.

4 opmerkingen:

Frans zei

Goed hoor Mevr. K.
Al met al een zeer geslaagd project geweest. Chapeaux !
Schuilhut klinkt idd beter. Anders lijkt het zo op blafhok met ketting enzo.

Annemieke zei

Goed besteed! En erg leuk dat we meer te horen krijgen over de haarfabrieken die gebruik gaan maken van deze faciliteiten

Moon zei

Wat een geweldig nieuws!!!

Wad Woord en Wol zei

Mooi om te lezen!