Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 15 juni 2012

Toch nog beetje baby...

Loesje lijkt nog wel steeds te groeien, al wordt ze in augustus al twee jaar. Een grote, dikke haarfabriek zal ze wel nooit worden, maar ze ziet er niet echt meer uit als een kitten en wordt steeds steviger zeg maar.

Ze sabbelt echter nog wel regelmatig op haar staart; wij zagen tenminste dat het puntje ervan erg op een nat penseeltje lijkt. Ach, die Loes! Toch nog een beetje een baby dus....

Geen opmerkingen: