Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 25 juni 2012

De ouwe Japekop gaat effe uit zijn bol


Japekoppie is ook niet vies van een Kiwi-takje, zoals in dit filmpje zichtbaar wordt. We moeten er nog even bij vertellen dat de tak deskundig werd bewogen door MaGiz. En omdat zij ondertussen luid zat te babbelen over zaken die onze lezers vast niet willen horen (zij had niet door dat wij aan het filmen waren), waren we genoodzaakt een muziekje te gebruiken om de gesprekjes mee te camoufleren, zeg maar dus. Niet dat Japekop ook maar ergens last van had trouwens; hij had alleen maar belangstelling voor de heen en weer zwaaiende tak.

2 opmerkingen:

Inge zei

Wat kan je nog heerlijk spelen, lieve Japie!

Groetjes en een dikke kus op je mooie koppie van je grootste fan.

Gerda zei

En, smaakte de Amstel?