Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 6 juni 2012

Geen kinderwagen voor haarfabrieken

Cera had best graag de kinderwagen die voor de zolderverkoop bestemd was gehouden, maar dat vond mevrouw K. niet zo'n goed idee.

De wagen stond korte tijd voor de redactie en Cera nam 'm gelijk in beslag.

Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat, toen de wagen bij MaGiz in de gang stond, deze in bezit werd genomen door zowel Sonny Boy als Wamy. Deze bron meldde ons eveneens dat MaGiz regelmatig met wagen en haarfabrieken (één voor één) op haar benedenverdieping rondjes heeft gereden, want dat vonden ze zo leuk. Wij hadden daar graag foto's van gemaakt om MaGiz daarmee te pesten, maar dit bericht is op zich al lachwekkende genoeg, dachten we zo.

De kinderwagen werd niet verkocht en is afgevoerd naar de Kringloop.

10 opmerkingen:

ina zei

Kreeg u geen wandelneigingen met Cera in de wagen, mevrouw Katblad?

Gerda zei

Ja, misschien had Cera het ook wel heel leuk gevonden.
Ik vind het wel heel erg lief van MaGiz dat ze dat ook voor haar haarfabrieken overheeft.

de hoofdredacteur zei

Mevrouw K. had inderdaad niet de neiging om de kinderwagen te gaan duwen. Het kwam geen moment in haar op!
Wat zeggen onze psychologen hierover? Wij zijn erg benieuwd, lezeressen K en S!!! Duik zo nodig maar weer even jullie studieboeken in!

Annemieke zei

Hahaha - dat had inderdaad mooie plaatjes opgeleverd, maar hoe ik het me voorstel is het ook al heel grappig.

Anoniem zei

Dat is toch gewoon heel simpel; bij mevr. K zat dat doos ding op de kinderwagen het even lekker een rondje duwen in de weg.

katja zei

Nou ja, Mevrouw K. heeft zo haar eigen [s]infantiele[/s] maternale neigingen met haar 'geboezel' (zie maandag 4 juni "Aandacht tekort"). Daar heb ik geen studieboek meer voor nodig om die overeenkomst te zien :-)

katja zei

Nou maar even afwachten of de HTML tags werkten...

Frans zei

Echter voordat we Freud erbij slepen: Mevr. K. was dit kroostwielhuisje van uw eigen bovenkamerzolder afkomstig ?
Twee: is/was deze dan voorbestemd voor een eigen nakomeling of voor een eventueel klein kleinkindmensje ?

Mevrouw Katblad zei

@frans:
2 x negatief

Frans zei

Okee, Mevr. K. dan laat ik U absoluut in de Ontdekking van de Zolderhemel achter en geef ik U over aan het Voer voor Psychologen van de zeg maar gestudeerde zielenknijpers K & S. Reeds.