Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 5 juni 2012

Belangrijk verschil

Een paar dagen terug konden we eindelijk weer eens een foto maken van Bobo, al wilde ze er niet voor po(e)seren en staat haar koppie er dus ook niet op.
Hoe wij eigenlijk weten dat dit Bobo is?

Wel, ten eerste lag de haarfabriek voor Bo's huis onder Bo's plant, maar ten tweede kunnen we aan de staart zien dat dit niet Miss Giz is. Die heeft namelijk een ronder uiteinde terwijl die van Bobo duidelijk uitloopt in een scherpe punt. Maar verder blijft het moeilijk om de twee zwartjes uit elkaar te houden!

Geen opmerkingen: