Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 25 juni 2012

Vergissing...

Waar Sonny vandaan kwam en wat hij uitgespookt had weten wij niet, maar toen mevrouw Katblad op straat liep met haar camera zag zij hem in draf naar haar toe komen. Het leek erop of hij haar nodig iets moest vertellen of heel erg verlegen zat om een liefdevolle aai.
Wel, mevrouw K. voelde zich erg vereerd, stond al helemaal klaar om Sonny met open armen te ontvangen (maakte daarbij ook nog eens lokkende geluidjes, u kent dat wel), toen de rooie haar straal voorbij liep zonder verder op of om te kijken.
Gelukkig heeft niemand het gezien.

1 opmerking:

katja zei

Hahahahaha, ik wou dat ik dat gezien had...