Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 5 juni 2012

Dat is dan ook weer duidelijk!

Vorige week nog liep Wamy de deur bij ons plat. Hier ziet u hem even niet lopend, maar dat kwam omdat de Kiwi nog zo lekker rook en de Wams daarvan wilde genieten.
Maar verder kwam hij dus wel heel vaak binnen, en even leek het alsof hij zijn oude gewoontes weer in ere had hersteld: vaak binnensluipen en alsmaar brokkies jatten.
Maar nu de zolderverkoop en het feest achter de rug zijn, zien wij Wamy opeens weer veel minder vaak.
Hoe dat nu zo komt?


Wel, we hebben sterk het idee dat de Kiwi zijn kracht begint te verliezen.
Maar bovendien kwam MaGiz vorige week en afgelopen weekend heel vaak naar de redactie om mevrouw K. te helpen met de voorbereidingen van het feest en het bereiden van de gerechten. Ze was een heuse steun en toeverlaat, zeg maar, en omdat zij erg goed is - het is haar beroep - in het organiseren van Evenementen, konden wij haar professionele hulp natuurlijk uitstekend gebruiken!
Wel, daar de Wams als een hondje (maar dan heel lief) achter zijn nieuwe mens aanloopt en haar nauwelijks uit het oog verliest, was het niet meer dan logisch dat hij in de buurt van de redactie bleef. En als je niet naar huis gaat om te eten, moet je je wel vergrijpen aan de voerbakjes van andere haarfabrieken, heh? Zo is het maar net. Nou, dan is dat bij deze ook weer duidelijk!

1 opmerking:

ina zei

En goed georganiseerd was het, MaGiz!