Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 2 juni 2012

Goklijst

Helaas, Betty is met 96.780 nu ook afgevallen, want Inge heeft 96.955 gegokt en komt thans het dichtst in de buurt van onze bezoekersaantal op 3 juni middernacht. (Straks dus, bedoelen wij.) Op dit moment staan wij namelijk op 96.906.
Het is trouwens niet zo dat mevrouw K. opblijft om het aantal bezoekers om 12 uur te gaan noteren; ze heeft wel wat beters te doen: SLAPEN! Na de hele dag in de keuken en veel geregel, en morgen weer een drukke dag dus, mag een ander het aantal noteren. Zijn er misschien vrijwilligers?

7 opmerkingen:

Jolanda zei

Ik wil om 0.00 uur wel even kijken hoor ben ik og wel wakker!

Gerda zei

Ik zal het wel doen.

katja zei

Helaas kan ik de laatste dagen niet zien wat het bezoekersaantal is...

Anoniem zei

sorrie ik ga ook slapen. de teller staat nu op 96.921

Jolanda zei

Ik ga slapen maar de teller om 23:45 staat op 96.927

Jacq. zei

96.922 staat de teller om 0.00 uur.

Jacq. zei

96.931 View My Stats
Dit is de correcte stand, geloof ik.