Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 3 juni 2012

Wie heeft gewonnen? Het regent...

Wel, het was gistermiddag eigenlijk al wel duidelijk dat Inge met haar gok (96.955) het dichtst in de buurt zou komen van ons bezoekersaantal om 00.00 uur. Heel veel mensen waren toen blijkbaar nog op!
De door de lezers aan de redactie doorgegeven stand varieert van 96.922 tot 96.933; we houden het op het laatste.
Inge heeft dus gewonnen. Het is niet de eerste keer dat ze bij ons een prijs in de wacht sleept trouwens, en daarom moeten we er nog even over nadenken wat deze keer onze prijs zal zijn (ze kocht al een t-shirt van ons).... We houden u op de hoogte.
Inge, gefeliciteerd! Kun je nu nog even de datum berekenen waarop we de 100.000 gaan bereiken?

Wat we al vreesden is een feit: het regent vandaag. Niet hard, maar toch. We gaan echter hard aan de slag om van de Zolderverkoop een succes te maken!
En daarom dus verder helaas geen nieuws vandaag!

Wel willen we nog een aantal mensen die niet naar Leiden kunnen komen vandaag bedanken voor hun aanbod toch een bedrag over te willen te maken voor onze goede doelen. We mailen u spoedig terug om ons bankrekeningnummer aan u door te geven. GEWELDIG hoeveel mensen ons steunen! Allemaal heel veel dank!


3 opmerkingen:

Wad Woord en Wol zei

Beste mevrouw K., haarfabrieken, vrijwilligers en bezoekers,

Ik wens jullie een geweldige dag toe. Jammer dat het weer niet meespeelt, maar ach dit blijft Nederland hè?!
Ik kijk nu al uit naar de geweldige reportage die binnenkort zeker zal volgen.

Annemieke zei

Gefeliciteerd inge! Ik hoop dat het ondanks het pestpokkeweer toch een geslaagde dag was.

Inge zei

1 juli.....