Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 4 juni 2012

Laatste nieuws

Iedereen is doodmoe. Morgen pas de foto's en het verhaal. Nu alvast de mededeling dat wij vandaag met onze rommelmarkt en het feest (buffet) het bedrag hebben ingezameld van....... 906.00 euro!!! Wat een waanzinnig succes! We kunnen tevreden gaan slapen, want we kunnen nu heel veel lieve, arme sloebers helpen!
Welterusten allemaal!

6 opmerkingen:

Wad Woord en Wol zei

Wow wat geweldig!

Jolanda zei

Wouw wat een bedrag! En wat was het gaaf! Heb enorm genoten, de foto's stuur ik straks!

Een extra compliment voor het buffet wat was het lekker!

Annemieke zei

Wat een mooi bedrag! Als de redactie mij het gironummer doormailt kan ik ook nog een donatie doen.

Bart zei

Geweldig zeg. Nooit verwacht dat er zoveel zou worden verdient!

Sabine zei

Mw. katblad en alle andere helpers, nogmaals dank voor de leuke dag en het heerlijke buffet ! ik hoop dat jullie met dit bedrag uit de kosten voor de verbouwing zijn en ook nog wat overhouden voor het asiel. Mijn katten zijn in ieder geval blij ,et de spulletjes.

Moon zei

Geweldig!!! Gefeliciteerd!!!!!!!! En nogmaals: wij hebben een onwijs gave dag gehad ;0) Graag tot een volgende keer!!!