Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 1 juni 2012

De goede doelen van onze inzameling

Voor onze inzamelingsactie op 3 juni (zondag a.s.) koos de redactie van het LKB twee goede doelen uit.
Ten eerste "Wilma's Opvang"; daarover kunt u lezen in ons bijlage.
Ten tweede willen wij graag een kattenhok in het dierenasiel sponsoren (adopteren) en u regelmatig verslag gaan uitbrengen van het gebruik van dit hok. Welke arme sloeber komt hier terecht en wat is zijn/haar geschiedenis? Hoe lang blijft hij/zij voordat er een nieuw gouden mandje voor hem/haar beschikbaar komt?
Zo, nu weet u wat onze plannen zijn met het opgehaalde geld!

Dan de zolderverkoop en het feest op zondag.
De weersverwachting is niet zo best. Daarom hebben we besloten om, als het te koud en te nat is, het feest binnen te laten plaatsvinden. De zolderverkoop wordt zo nodig verplaatst van het Zooiplein naar de buitentafel (onder beschutte party-tent) voor de redactie. Het laatste nieuws daarover brengen wij u op zaterdagavond!

4 opmerkingen:

jolanda zei

hoi hoi,

kan ik evt. ook met mn 4-wheel drive naar binnen??

Mevrouw Katblad zei

Ja hoor! Tuindeuren!

Jolanda zei

Hihihi euh wel open zetten dan hè hahahahhaha

Moon zei

We branden hier kaarsjes en wierook, opdat morgen het zonnetje (een beetje) boven de Katbladbuurt mag schijnen...!!!