Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 5 juni 2012

Lekker uitdagen!

Een paar dagen terug had Wamy een ontmoeting met een erg groot blafbeest. Nu zou je kunnen denken: Je bent al een keer eerder in je staart gebeten, laat die blafbeesten nu maar met rust, heh? Maar nee, de Wams keek het grote beest uitdagend aan en zo stonden ze een tijdje tegenover elkaar. Het blafbeest was degene die dit staarproces als eerste onderbrak; zijn mens was de Poort al door en hij moest natuurlijk mee....

9 opmerkingen:

Frans zei

Mooie oto.

Annemieke zei

Mooi 1-0 voor Wamy. Of 1-1 als je dat incident met staart bijten meetelt.

Fred zei

Ik weet dat het een lieve hond is, maar een hond in de binnenstad hoort aan de lijn als hij buiten is. Echter de eigenaar van deze hond verdomd dat. Het woord asociaal is hier op zijn plaats!

katja zei

Wamy lijkt hier ook wel twee keer zo groot dan hij eigenlijk is. Wat stond hij ontzettend uit te dagen zeg!

Frans zei

@Fred: en ben je ook verplicht om als eigenaar (dig) blafmens in de buurt te zijn met een zakje voor de blafuitwerpselen ?

Fred zei

Dat lijkt mij vanzelfsprekend. Het zijn ook vaak de grote hondendrollen die niet opgeruimd worden. En het is zo'n kleine moeite.

Frans zei

Hoewel het hier meer een haarfabriekbuurtje is, waren er toch nog wat rudimentaire Tokkies achtergebleven met enorme blafmachines ter grootte van een kalf, die zulke grote bruine bergen fabriekten, dat idd die kleine drolzakjes niet voldeden. Tenzij je het verdeeld over meerdere zakjes. Je denkt dan onwillekeurig meer aan de grote blauwe zakken van de grote buurtsuper. Maar ja, die kosten veel heh.

de redactie zei

Wij maken ernstig bezwaar tegen het gebruik van de naam Tokkie op deze manier, omdat deze naam dus al 18 jaar geleden werd gegeven aan onze oudste haarfabriek. Tokkie Troy, voluit. En toen was er nog geen negatieve associatie bekend. Mede namens mevrouw T. Troy,
de redactie van het LKB.

Frans zei

Okkie Trooi was toch een blaadje,
voor pubers in the late 70-thies ?
U verraadt Uw leeftijd Mevr. K.