Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 6 juni 2012

blogspot.com is opeens blogspot.nl geworden!

Gisteren, toen wij op zoek waren naar onze "verdwenen fans", ontdekten we dat blogspot.com opeens blogspot.nl is geworden. Dat geldt dus ook voor ons Katblad.
Door deze plotselinge, vreemde verandering in ons adres zijn er allerlei storingen opgetreden. Zoals dus het verdwijnen van onze fan-verzameling in de linkerkolom. Verder zult u er niet al te veel van merken, maar wij kampen met het probleem dat als we een bericht aan het maken zijn, de tekst onderaan onze pagina van ons scherm verdwijnt, alsmede het werkbalkje voor de foto's.
Bij Blogger is men hard aan het werk om dit alles te herstellen. Ondertussen zult u het moeten doen met wat kortere berichten en vooral minder foto's per bericht.
Mevrouw K. zit ondertussen te knarsetanden, hoewel dat uiteraard weinig zin heeft. We zullen gewoon geduldig moeten wachten tot met in de USA de problemen heeft opgelost.

Geen opmerkingen: