Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 25 juni 2012

100.000!

En toen, opeens, waren we de 100.000 voorbij!
Lang zullen wij en onze lezers leven in de Gloria, Hiep, Hiep!
Maar wie was het, die ene met de vijf nullen?

20 opmerkingen:

Frans zei

Ikke. Hoera !
Groetjes,
hiep hiep,
copie volgt.

ina zei

gefeliciteerd, Frans!

Frans zei

Dank je Ina.
Mag ik nu je leeftijd weten ?

Moon zei

Nou, da's gek Frans! Want bij mij stond de teller ook op 100000! Mijn kopie volgt dus ook!

Mevrouw Katblad zei

Ho ho!
Ook Moon heeft zich gemeld! En ook met bewijs, jawel! We hebben dus nu twee winnaars en misschien komt er nog wel een derde bij!
Frans en Moon alvast gefeliciteerd!

Frans zei

Ja heel raar Moon.
Zou die Katbladteller niet kloppen ?
Maar winnen met meer is natuurlijk wel leuker !

de hoofdredacteur zei

Hoe dat kan?
U was blijkbaar tegelijkertijd op ons blog, de teller noteert uw bezoek pas als u de blogspot verlaat. Eigenlijk was de 100.000ste dus degene die vóór u beiden uitklikte..., maar wij doen verder niet kinderachtig daarover!

Frans zei

Dan delen we die restaurantbon met z'n drieën.

Mevrouw Katblad zei

Frans, vuile stinkerd, ik zie net dat je 4 en een half uur op de loer hebt gelegen!

Frans zei

Geduld is een schone zaak Mevrouw.

Gerda zei

Gefeliciteerd Frans en Moon, met jullie gewonnen reisje , en u ook gefeliciteerd mevrouw Katblad met zoveel trouwe lezers, en ook gefeliciteerd, wij, lezers, die het opgebracht hebben om 100.000 x Het Leidsch Katblad te lezen.

de cursusleidster zei

Zonder onze haarfabrieken was er nooit wat van terecht gekomen. Dat moet ik wel even kwijt.

de hoofdredacteur zei

Wanneer begint de borrel, mevrouw Katblad?

Frans zei

Wordt die vrolijke vreugdefeestborrel eigenluk ook per bromkoerier bij de feestbeesten bezorgd, dan behoef ik geen brave Bob te bestellen ?
Moon ook nog van harte gefeliciteerd !

Moon zei

Ik wil in elk geval alle pluizebollen bedanken, omdat hun verhalen mij er steeds toe zetten om met mijn tablet op schoot te genieten van hun Leidsche Soap! Een dikke knufel voor alle Haarfabrieken is hier op zijn plaats! Proost in het kwadraat! Ook voor Frans !

Sabine zei

Allen van harte met het behalen van deze mijlpaal, kreeg van Moon al een seintje dat ik de teller in de gaten moest houden, maar herinnerde mij dat pas weer na het stofzuigen....Stond de teller alweer op 100.010, helaas voor mij. Maar niet voor het Katblad. Hopelijk gaat u samen met de haarfabrieken nog lang door met dit enorm leuke blog, dan geniet ik lekker mee.

Wad Woord & Wol zei

Gefeliciteerd Frans en Moon, was ik ook maar zo'n geduldig type. Bij mijn laatste bezoek stond de teller (geloof ik) op 99.983. Is het te vroeg om mijn verlies weg te drinken?

katja zei

Frans en Moon en vooral natuurlijk Mevrouw Katblad, de fotograaf, de hoofdredacteur, enzovoort en natuurlijk de voltallige redactie, reporters en modellen allemaal ontzettend gefeliciteerd met deze mijlpaal!

Moon zei

....op naar de 200.000!!!!

100.000 zei

....en dan op weg naar de 300.000!!!!