Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 11 juni 2012

Geen snoepjes nodig!

Omdat de Boez liep te mekkeren en zich waarschijnlijk gewoon een beetje verveelde, trokken wij maar weer eens de Ring tevoorschijn. Wel, zoals u kunt zien was dat een goed idee want Boez ging direct tot de aanval over. We maakten een hele serie foto's waarvan de meeste mislukt bleken omdat hij zo fel tekeer ging.Want dan krijg je dus dit: Boez is één grote veeg geworden.
Wel, zoals u ook kunt zien heeft hij één poot in de Ring gestoken en slaat hij met zijn andere poot tegen het balletje. Het was maar goed dat het speelgoed op een vloerkleed stond, anders was het de hele kamer door gegaan.Hier nam hij even pauze, wachtte tot het licht in het balletje doofde om het vervolgens weer nieuw leven in te blazen, zeg maar.
Wij hebben altijd begrepen dat je eigenlijk eerst snoepjes in de ring moet stoppen om de haarfabrieken te motiveren, maar dat is bij de Boez dus niet nodig.
Misschien helpt het bij de Os? Toch een keer proberen!

3 opmerkingen:

Jacq. zei

Leuk voor de Boez! Dat ruspje dat ik gekocht heb op de rommelmarkt vinden ze ook enig.

Inge zei

Ruspje, wat is een ruspje? :)

Jacq. zei

Nou, dat dingetje met batterij dat rondjes loopt. Heb ik bij jou gekocht,Inge, weet je nog? Of heet het bugs of zoiets?