Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 6 juni 2012

Drugs en verf

Toen wij mevrouw T. Troy laatst zo voor de redactie op straat vonden, vreesden wij het ergste. En toen ze ook niet bewoog toen we haar naam riepen, sloeg de schrik ons helemaal om het hart!
Snel liepen wij naar haar toe om haar te onderzoeken.

Natuurlijk hadden wij moeten bedenken dat T.T. erg graag verdovende middelen tot zich neemt, en toen ze nog wel degelijk in leven bleek te zijn begrepen we dat ze gewoon een beetje teveel in de Kiwitakken had zitten graven en snuffelen; ze was volkomen stoned!


Maar toen zagen we opeens hoe rood haar pootkussentjes waren! Toch niet weer last van die plasma cel Podo-dermatitis, heh? Of had ze misschien ergens door rode Pelargoniums gelopen?

Een tijdje later drong het tot mevrouw K. door: het Xenos-kussentje in de nieuwe stoel van T.T. was nat geworden en had afgegeven!
Inmiddels is dát kussentje met de vuilnisman mee!Geen opmerkingen: