Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 4 juni 2012

Aandacht tekort....

foto's: MaGiz


Mevrouw K.:
Arme Boezje beetje aandacht tekort gehad de laatste dagen, heh? Ja.
Boez ook bang geweest, heh? Met al die mensen over de vloer en op onze trap? Ja. En die dozen overal, en dat gedoe in de keuken, en het gedoe op straat.
Nu moet Boez weer helemaal bijkomen, heh?
Jaha....
En als er straks weer structuur in onze dagen zit en het leven weer een normaal ritme heeft, zal de Boez wel weer flink wat gelukkiger worden, heh?
Zucht.
En als de zon ook nog gaat schijnen zal het vast nog beter met de Boez gaan, heh? Jaaaahhhhh.

Boez dan maar eerst heel veel knuffels en kusjes van mevrouw Katblad? Zodat ie weet dat ze nog heel veel van hem houdt en om hem gerust stellen? Mmmmmm.
Op z'n oortjes, in z'n nekkie en op z'n wangetjes?
Jahhhhhh.....

Hoofdredacteur:
Getsiederrie mevrouw Katblad, zo kan die wel weer! Wat een smerig gedoe, dat geboezel met dat beest. Het is toch geen baby!? Tjongejonge. U kunt hem maar beter aan het werk zetten want er moeten weer reportages komen. Oké, vandaag nog even vrij om bij te komen, morgen weer aan de slag, heh?
En hoe zit het met dat grachtenwater? Al die likeurtjes verkocht? Echt niks meer over? Niet zo'n klein flesje voor mij apart gehouden?
In dat geval gaat u toch heel snel weer van dat lekkers brouwen, niet? Ja, dat staat wel in uw contract! Kleine 
lettertjes inderdaad. Zeker niet gelezen, heh? Ha!

7 opmerkingen:

ina zei

Boez ziet er weer helemaal gelukkig uit zo. En laat die hoofdredacteur maar kletsen, waar was hij tijdens de rommelmarkt? Ik heb hem niet gezien, hij zat zeker lekker bij de kachel te z..drinken.
Kom eerst maar eens een paar dagen bij, mevrouw Katblad, deze foto's zijn toch ook prachtig?

Frans zei

Wow, mooi hoor die sproetjes.

Inge zei

Boezkiemannie, Boezkieboezkieman, wat ben je toch een hartediefje!

Annemieke zei

Arme Boezeltje! Gelukkig wordt het gebrek aan kroel weer ruimschoots goed gemaakt zo te zien.

Wad Woord en Wol zei

Neem morgen nog maar lekker een dag vrij mevrouw K. U heeft overuren genoeg gemaakt. Gewoon lekker uitslapen en met alle haarfabrieken knuffelen en babbelen. En laat de hoofdredacteur maar een stapje harder doen....lekker puh!

Jacq. zei

Wat een aandoenlijke foto die laatste...achhhhh!!!

Mevrouw Katblad zei

@WWW:
De Hoofdredacteur is er alweer vandoor. Die komt altijd alleen maar als er wat te halen valt. Of om lastig te wezen.