Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 8 juni 2012

2-1, hooguit....

Boez:
Ik denk niet dat ik dit leuk vind. Jawel, ik wil best even stilzitten in deze belachelijke out-fit, vooral als jullie daar nou zoveel plezier in hebben, maar dan wel met frisse tegenzin, zeg maar.
Over van de rommelmarkt? Geen wonder want helemaal niks waard.
Maar zeg, mevrouw K., ik dacht dat u niet zoveel om voetbal gaf. Oh, doet u ook niet. Wel, daar ben ik blij om want het wordt toch niks met dat oranje. Ja, het staat me goed, dat geloof ik best, maar toch wordt het niks. Omdat ik dat aan mijn water voel. Die eerste wedstrijd tegen Denemarken? 2-1, hooguit. Of misschien zelfs wel een schamele 1-0 Meer niet nee. Ben ik een inktvis? Zie ik er zo uit? Goudvis dan? Nee, heh? Nou moet ik wel eerlijk zeggen dat ik geen moer verstand heb van dat trappen tegen een bal. Maar ik voel het gewoon aan mijn water dus. U doet aan een poule mee? Als dat maar niet van mijn geld is! 2-1 ja, hooguit. En mag nu die belachelijke slinger weer van mijn nek af?

8 opmerkingen:

Annemieke zei

Elrond en Pieper zijn toepasselijk oranje gevacht deze dagen. Van hun hoeft het ook allemaal niet zo, maar als ze gourmet diamond krijgen als Oranje wint, worden ze vanzelf fan.

Anoniem zei

Wat een mooie foto van je Boez.

Hans zei

SUKKEL!

Je moet Mevrouw Katblad twee voerbakjes met je favoriete (verschillende!) hapjes neer laten zetten. Bij de eerste wint Orabnje en bij de twee verliest Oranje. Maar dan is er één echte winnaar en dat is de Boezel!

Frans zei

Gillen maar zo.

Jacq. zei

Vor mij geen goudvis,olifant, fret etc. maar alleen de Boez is de beste!

Anoniem zei

Nou Boez, die 1 had je goed.

Frans zei

Alleen de Straatpoes Partij lijkt nog te kunnen winnen.

Annemieke zei

Die van ons lopen nu een beetje voor gek in het oranje...