Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 1 juni 2012

Storing en Goklijst

Storing

Vannacht heeft het team van "Blogger" weer hard zitten werken blijkbaar, want er zijn allemaal rare dingen gebeurd met het Katblad. We hoorden al van Inge dat ons blog vannacht alleen maar in heel klein formaat te bekijken was, en nu vanochtend zien we dat onze Fans (Volgers) plotsklaps zijn verdwenen uit onze linkerkolom.
In verband met de voorbereidingen van ons Feest kunnen we daar helaas even geen aandacht aan besteden. Als e.e.a. na komend weekend nog niet is genormaliseerd gaan we zoeken naar de oorzaak van deze vervelende "storing", want natuurlijk willen wij onze fans helemaal niet kwijt!!! (Stel je voor.....)

Goklijst:

Vandaag hebben wij Marit (oftewel MaGiz) met haar 96.555 bezoekers op 3 juni a.s. kunnen schrappen van de lijst.
Nog in de race zijn:

Betty met 96.780
Inge met  96.955

De overige deelnemers (Annemieke, Jolanda, Ina, Frans, Gea, Gerda, Eveline en Chantal) gokten allemaal boven de 97.000, en dat zullen we wel  niet gaan halen!


3 opmerkingen:

ina zei

Komkom, mevrouw Katblad, altijd blijven hopen, he?

katja zei

Bij mij is trouwens nu ook het bezoekersaantal niet te zien.... Zo wordt het wel heel spannend!

Annemieke zei

Natuurlijk gaan we dat halen!