Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 6 juni 2012

Heeft u dat ook wel eens?

Mevrouw K. is erg boos. Boos op Blogger!
Ja, want het uploaden van foto's (webformaat) uit eigen bestanden duurt eindeloos lang! En verdomd, dan is ze de draad van het verhaal kwijt! Staat er weer ergens een haarfabriek te kotsen en moet ze dat ook nog opruimen. Is er één aan de diarree en stinkt de hele redactie naar de drek.
Heeft mevrouw K. eindelijk twee foto's geplaatst, kan ze er verder geen tekst bijzetten omdat die onderaan in de iconen, in het niets verdwijnt! Wil ze een reactie plaatsen, is het knopje "publiceren" onderin het beeld verdwenen! Kan ze dan niet meer bij! Boos op Blogger!
Is er een stel kraaien dat onze haarfabrieken aanvalt! Jazeker! Ook één van die blafbeestjes van Loessie werd al lastig gevallen door zo'n vliegebeest! Boos, boos!
Boez is na een aanval van een kraai in onze klerenkast gekropen. Mevrouw T.T. wilde niet eten! Oscar moest een recordpoging afbreken. Cera is nog niet thuisgekomen. Japekop loopt alsmaar te kotsen.
En Blogger? Blogger zit te klooien! Lost de problemen niet op. Wij hadden niet gevraagd om veranderingen, willen gewoon elke dag onze kattenkrant vullen. Geen mails van blogger met aankondigingen dat er dingen gaan veranderen. Gewoon opeens kloppen dingen niet meer. Boos, boos!
Oh, wat is mevrouw K. toch boos!
Heeft u dat ook wel eens? Hebt u ook last? Soms?

5 opmerkingen:

Moon zei

Ooooo lieve mevrouw Katblad!!! Ik heb niets aan u boosheid toe te voegen, snap het helemaal!!!!! Ik boos even met u mee!!!!!!!!!!!!!! Komt allemaal goed...toch?

Annemieke zei

Helaas wel meer dan soms! Een wijntje doet meestal wonderen...Of even rondje lopen. Of even aaien en kroelen met een kat. Hopelijk worden de problemen snel opgelost. Want zonder katblad wordt ik veel sneller boos!

Gerda zei

Dat noemen ze dan de Wet van Murphy. Gelukkig kunt u het hier spuien. Wij leven allemaal met u mee.
Ik wens u en de haarfabrieken veel sterkte, mevrouw Katblad.

Wad Woord en Wol zei

Ik ga natuurlijk geen verstandige dingen zeggen, want ten eerste helpt dat helemaal niet nu u zo boos bent, en ten tweede kan ik ook helemaal niets verstandigs verzinnen. Het enige wat ik als tip te bieden heb is dit: loop naar het kantoor van de hoofdredacteur, ga achter zijn bureau zitten, open de tweede la rechts....sorry links bedoel ik, graai achter de stapel notitieblokken, pak de fles en het glas, en schenk een flinke borrel in. Proost!

Sabine zei

Heh, ja, gooi het er maar lekker uit, net als Japekop.
Kun je wel eens zo hebben heh, zo'n dag. Had er vandaag ook last van en dat moet je niet opkroppen !