Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 1 juni 2012

Zeer tevreden

Wij hebben de Kiwitakken op straat moeten gooien omdat diverse reporters te druk aan de gang gingen de boel te markeren. Eerst hebben wij natuurlijk de tuinslang op takken en buitentafel gezet, toen hebben wij onze haarfabrieken vermanend toegesproken en vervolgens de kiwi te grabbel (zeg maar) gegooid.

Zwarte Gijs was de eerste die de takken op de stoep voor ons raam ontdekte.
Zo te zien was hij zeer tevreden. Wij wilden hem nog even interviewen maar hij was onbereikbaar. Wij hebben hem maar verder niet meer gestoord.

1 opmerking:

Inge zei

Lekker genieten he lieve Gijs!