Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 15 september 2011

Zwaar teleurgesteld

Sonny Boy heeft laatst geruime tijd voor de Poort naar de Hoftuin (aan de kant van de Katbladstraat) zitten wachten. Niet omdat hij een bepaalde haarfabriek wilde ontmoeten, nee, wel omdat hij het rode blafbeest had ontwaard in de Poort en Hoftuin, en in dat beest is hij elke keer weer bijzonder geïnteresseerd.
Helaas voor Sonny kwam het blafbeest niet meer terug in de Poort; waarschijnlijk was hij aan de lijn gelegd of binnengehaald. Toen Sonny Boy eindelijk door had dat het onderwerp van zijn belangstelling niet meer zou verschijnen, ging hij zwaar teleurgesteld over tot klooien en zooien in de Katbladstraat.

3 opmerkingen:

ina zei

Is Sonny Boy wel helemaal goed in zijn bovenkamer?

Anoniem zei

Prachtige foto weer. Hij zit er a.h.w. met afhangende schouders bij. Wat een mooie lange staart heeft hij.

Hans zei

Toch niet de borderliner?