Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 16 september 2011

Muizentuin is Puintuin geworden

In de Muizentuin is het voor de haarfabrieken nog steeds niet plezierig toeven. U ziet op bijgaande foto hoe 'n zooi het daar is en kunt zich misschien ook voorstellen dat het breek- en slooplawaai ook niet al te prettig in de gevoelige oortjes klinkt.
De achterzijde van enkele huisjes die aan de tuin grenzen ligt nog steeds open, dus we nemen aan dat het klussen daar nog wel een tijd zal duren en dat het derhalve er niet meer inzit dat de tuin vóór de winter nog gerestaureerd wordt. Jammer voor de haarfabrieken uit de buurt, want die speelden daar altijd graag en vingen er regelmatig muizen (vandaar de naam "Muizentuin" dus, heh?). Wij hopen u in het voorjaar leukere foto's te kunnen laten zien van deze Puintuin....

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hmm. En hier zou Cera elke keer heengaan? Yeah, right. De kroeg dus.

de redactie zei

Nee nee, Cera gaat vaak naar een andere tuin achter de Kroeg, met Kippenren.... en ook veel muizen dus!

Anoniem zei

Hoe weet u dat? Gaat u soms mee? :-))