Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 25 september 2011

Stoere vervangster van mevrouw Troy

Omdat mevrouw Troy nodig even een tukje moest doen, bewaakte Cera het Poezenloket. En dat was nodig ook, want er kwam een grote knaap langs die persé naar binnen wilde terwijl hij daar geen toestemming voor had.
Cera bleef echter stoer in het loket zitten en liet de kanjer niet toe.
Nee, wij zagen eerst ook niet wie die grote jongen was, en daarom zoomde de fotograaf in.
Ha! Myo dus!
Wel, extra stoer van Cera dat ze haar post niet verliet en het loket blokkeerde! Mevrouw Troy kan trots zijn op haar vervangster en wij zijn dat natuurlijk ook.
Myo ging tenslotte weg, en toen het zeker was dat hij niet zou terugkomen vertrok Cera naar de Kroeg (of het Kippenhok achter het Zooiplein). Helaas was het loket toen weer onbewaakt.....

2 opmerkingen:

ina zei

Applaus voor Cera, klapklapklapklap

Annemieke zei

Jammer dat ze dan weer naar de kroeg moest...