Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 26 september 2011

Laat me maar effe....

Japekoppie:
Je moet niet steeds zo achter me aanlopen, anders krijg ik last van achtervolgingswaanzin. Stukje samen wandelen vind ik prima en erg gezellig, maar  verder zit je me teveel op mijn huid.
Ja, ik snap dat je je zorgen maakt om mij, maar je overdrijft het nu toch echt een beetje. Ik kan geen stap buiten de deur doen of je laat je laptop in de steek omdat je zo nodig wilt zien wat ik ga doen. Wel, ik kan je verzekeren dat ik alleen maar een frisse neus ga halen, niet de gevaarlijke weg zal oversteken en ik was ook niet van plan te gaan braken.

Ik heb vanochtend toch wat gegeten? Nou dan. Nee, je hoeft niet weer een blikje voor me te openen want ik zit al vol genoeg al vind jij van niet. Misschien zal ik straks wel weer wat gaan eten maar dat kan ik je nu nog niet vertellen. Ondertussen helpt het echt niet als je alsmaar druk loopt te wezen met het nagaan van mijn gangen; we worden daar allebei zenuwachtig van en voor beiden is dat niet goed. Snap je een beetje wat ik bedoel? Mooi, dan ga je nu dus gewoon terug naar binnen, maak daar maar voor jezelf een lekker kopje Nespresso, lees effe de krant en laat mij alsjeblieft m'n gang gaan, ja?
Ja, ik ook van jou.....

5 opmerkingen:

ina zei

Wat is-ie toch lief.

katja zei

Ja, dat wilde ik ook net schrijven. Hij heeft zo'n enorm vertederend bekkie... En dan die geloken ogen !

Inge zei

Wat een heerlijk snuitje heeft hij toch!

Annemieke zei

Wat is hij toch wijs!

Wilma zei

Het is en blijft een lekker ding!