Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 19 september 2011

Kleine boef!

Zit je daar nu alweer, Wammes? En dat terwijl er een bakje met overheerlijke brokjes voor je buiten bij het Poezenloket staat! Je bent gewoon niet te stoppen, heh? Wat moeten wij nu met jou? En zo mager ben je allang niet meer! Ja, we hebben gehoord dat je tegenwoordig ook gaat eten bij Gizmo en Sonny thuis! En bij Poeziemans die daarnaast woont! Gewoon overal waar je naar binnen kan, heh? Kleine Boef!!!

Geen opmerkingen: