Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 4 september 2011

Kort nieuws

Oscar en Lima hebben een kattenluik gekregen; in de kleur van de deur dus dat staat erg netjes. Doch of zij al gebruik hebben gemaakt van het luikje is ons onbekend. Zodra wij over meer nieuws beschikken inzake dit item, krijgt u dat uiteraard te lezen.

Japekoppie heeft gisteravond een flinke mot gevangen. Het was een lelijk beestje maar wel knap van Japekop (ook niet meer van de jongste) dat hij 'm te pakken kreeg. Hij heeft er een tijdje mee lopen zooien in huis, en vanochtend vonden we de mot terug op het tapijt, in wel honderd stukjes gescheurd. Wij konden het beestje helaas niet meer in elkaar zetten .....

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Wat een mooi kattenluik! En arme mot...

Anoniem zei

10 secondenlijm!