Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 7 september 2011

Uit alle windstreken

Het examen van Oscar (en de nasleep ervan) heeft de afgelopen dagen volgens onze site-meter elke dag meerdere keren bezoekers aan ons Katblad getrokken uit:
California (Mountain View), Voorschoten, Utrecht, Capelle, Katwijk, Amersfoort, Den Haag, Rotterdam, Zeist, Barendrecht, Amsterdam, Vlaardingen, Singapore, Maastricht, Oost-Vlaanderen (Beveren), Hertford (Potters Bar), Portugal (Porto), De Bilt, Waalwijk, Leuven (België), Leiden uiteraard, en vele lezers uit "Unknown" (wij weten niet waar we dat op de kaart moeten zoeken).
Mede namens Oscar bedanken wij deze mensen hartelijk voor hun belangstelling. Blijft u vooral allemaal ons Katblad lezen!

De Hoofdredacteur.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Internationale carriere. Potter's Bar? Vrienden van Cera?
Ik ga niet meer praten over het prachtige diploma. Anders lijkt het net of ik iets negatiefs te melden heb, integendeel! Ik kijk er nog steeds naar. Hoe krijgt u die kleuren erin? En u zou volgens mij een boeken kunnen schrijven. Dat meen ik. Het wordt steeds beter hier en het was al goed. Trek u niets aan wat anderen schrijven, inclusief moi.

Leen zei

Leuven (België) dat ben ik, en ik kom hier zowat elke dag een kijkje nemen. Uw Katblad heeft wereldklasse en verdient een veel ruimer publiek. Tevens ben ik zeer tevreden dat het Gezond Verstand gezegevierd heeft in de persoon van Japekoppie wat het examen van de Os betreft. Het was voor de lezers al lang duidelijk dat hij een Topverkenner is. Getuige zijn resultaten op de belangrijkste onderdelen: Moed Houden en Problemen Oplossen. Dergelijke kwaliteiten heeft een Stadskat hard nodig en daarbij verbleken zulke onbenullige examenvakken als Kruidtuininspectie.

ina zei

Uit zeer betrouwbare bron weet ik dat ook in Nieuw Zeeland de avonturen van Oscar werden gevolgd.

Chantal zei

Hier een verslaafde gebruiker van Het Katblad. Na het werk eerst Katblad lezen, en daarna pas eten. Nou ja, vooruit, vóór het lezen wel eerst de haarfabrieken hier de tuin in laten, anders lukt het lezen niet...

Hans zei

De plaats Unknown is de hoofdstad van een heel erg belangrijk land, Spokanië, zoek maar op internet. Zowel in Duitsland als in Frankrijk zijn er vele zustersteden: Neustadt en Villeneuve. In Nederland is er eentje: Almere

Dennis zei

Portugal is inmiddels weer gewoon Leiden, helaas...

de redactie zei

Ach Dennis, we hebben met je te doen.... Maar fijn voor Myo dat je weer thuis bent! Bovendien, Leiden is toch geen slechte plek om naar terug te komen, wel? En dat vooral als je in zo'n leuk Hof woont als jij....