Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 6 september 2011

Interessante aanbiedingen

Wamy:

Bent u open vandaag? Ja, want in dat geval wil ik u mijn diensten aanbieden voor het verwijderen van ongedierte uit uw huis. Ik zie namelijk dat u zelf daar niet toe in staat bent en uw eigen haarfabrieken ondernemen blijkbaar ook niets, vandaar dus.
Ja, daarboven zit een grote wesp en die verwijder ik graag voor u in ruil voor eh......, wat schaft de pot vandaag?


U bent niet geïnteresseerd?
Mag ik dan even binnenkomen om met u te praten over andere, wellicht meer interessante aanbiedingen van mijn kant en uit mijn koker?
Wel, zoals daar is: het aanvegen van uw keukenvloer....... Nee?
Pannen leeglikken? Iets anders qua horeca-activiteiten dan? Kleine keukenklusjes? Ook niet?
Wel, in dat geval moet ik u helaas rechtstreeks verzoeken mij wat brokjes te geven omdat ik bijna flauwval van de honger. Oh, dat behoort wel tot de mogelijkheden, vindt u? Buiten opeten? Dat is goed, dank u wel. Dan zal ik u voorlopig niet meer met mijn interessante aanbiedingen lastigvallen, nee.

1 opmerking:

Abigail zei

Wamy Wamy ik ga een gedicht over/voor je schrijven. Mijn hart slaat over zeker als ik de laatste foto zie. Je verdient 1000 knuffels en heerlijke rundergoulashvlees (rauw). Ikzelf moet er niet aan denken (vegatarisch mens, vroeger smulde ik er wel van). Dus als je zo ver kunt lopen, ben je bij mij altijd welkom. Klusjes doe ik zelf wel.