Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 12 september 2011

Lastpost duikt struiken in

Tijdens één van onze laatste rondes hebben Oscar en mevrouw K. bijna een kwartier op de Boez staan wachten. De jonge reporter was het struikgewas in de Kruidentuin ingegaan en liet zich lange tijd niet meer zien. Net toen mevrouw Katblad had besloten om toch maar zonder hem verder te gaan, dook hij opeens op aan de rand van de tuin, in de Parallelstraat. Wat hij nu precies had uitgespookt, wilde hij ons helaas niet mededelen.

1 opmerking:

ina zei

Leek de Boez misschien erg opgelucht na zijn struikbezoek?