Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 17 september 2011

Kort nieuws

Jappekoppie heeft vannacht goed geslapen en vanochtend, hard spinnend, een klein beetje ontbijt tot zich genomen. Daarna is hij even naar buiten geweest (zeker 10 minuten) voor een frisse neus en waarschijnlijk ook een plas. Nu moet hij weer wat rusten.....

Oscar heeft zich vannacht toegang verschaft tot de redactie door het goed gesloten kattenluikje met geweld te openen. Mevrouw K. werd wakker van de herrie. Daarna is Os op de bank gaan liggen slapen tot het tijd was voor het ontbijt. Wat de Boez vannacht heeft uitgespookt weten wij niet (hij was gewoon binnen), maar hij is niet voor het ontbijt verschenen en ligt nog op bed.

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Mooi dat Japekop goed heeft geslapen en nog steeds (beetjes) eet. Os....is een onverlaat!

Anoniem zei

Kort nieuws is goed nieuws. Oscar is een boek op zich waard.