Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 14 september 2011

Vandaag niet.....

Myo:
Hallo mevrouw Katblad, alles goed met u? Fijn.
Maar wat ik verder vragen wilde, is mijn mens misschien hier bij u? Nee? Niet geweest ook? Wel, ik was er bijna zeker van dat hij hier zat, maar ik heb het dus mis.
Nee, verder is er niks. Alleen dus dat ik me heb vergist. Maar misschien heeft u mij nog iets te vertellen of aan te bieden? Een kleinigheid, zoals een klein hapje bijvoorbeeld? Ja, ik dacht met name aan zo'n rondslingerend snoepstokje, waar niemand meer belangstelling voor heeft en wat u graag kwijt wilt. Ah, vandaag niet dus.
Klopt het trouwens wat ik gehoord heb? Dat uw Verkenner A ziek is en zijn eten niet op krijgt? Nee, daar bedoel ik niets mee, behalve dat ik erg goed ben in restanten verwijderen, ongeacht merk of structuur. Ah, u heeft dus al kandidaten genoeg. Wel, mochten die kandidaten u bij nader inzien niet bevallen, denkt u toch wel aan mij, heh? Niks in de vuilnisbak gooien, heh? Ja, dan moest ik nu maar weer eens gaan want misschien zit mijn mens thuis op me te wachten.
Hoezo ben ook ik een schooier?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zeeschuimer!

Hans zei

Oh Myo,

wat kijk je beteuterd! Maar ik had gelijk, Mevrouw Katblad was helpen Igor te zoeken en jij maakte gebruik om te smoezen met Japekoppie. Volgens mij hebben jullie met zijn allen samengezworen voor een bestand tussen Hof is Vol en de Katbladstraat. Wsl omdat jij verhalen hebt gehoord over brokjes, snoepstokjes en kiwi's. Ik zie het aan je gezicht! :)