Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 26 september 2011

Sonny moet andere hobby kiezen

Sonny zat ontzettend sneu te doen onder ons plantentafeltje. Hij had de pest in en was een soort van verdrietig, en wij hadden geen idee wat de oorzaak daarvan was. Toen kwam zijn mens (MaGiz) langs en die vertelde ons dat haar rooie was gebeten door een andere rooie, maar dan een blafbeest!
Tja, Sonny had het blafbeest misschien wel weer hinderlijk gestalkt? En het blafbeest was Sonny wellicht toen effe helemaal zat?

Maar, inderdaad erg sneu voor Sonny. Natuurlijk was hij heel erg geschrokken van de onverwachte beet. Was hij erg gewond?
Wel, het leek mee te vallen maar wij wilden toch wel even bewijzen zien.... Kom je onder de tafel vandaan, Sonny?


Ah ja, een vieze plek op zijn achterlijf. Maar niet door de vacht heengebeten, heh? Nee, geen wonden te zien, alleen maar een flinke kwijlplek. Nu is dat laatste natuurlijk ook heel erg verschrikkelijk en we snappen dus goed dat Sonny van streek was.
Wel Sonny, we wensen je beterschap toe hoor! Moge je ego maar weer snel herstellen en de vieze kwijlplek weggewassen worden. En nu voortaan uit de buurt van die blafbeesten blijven, heh? Zoek maar een andere hobby, ja.....

1 opmerking:

Annemieke zei

Hondenkwijl is inderdaad vreselijk! Maar dit is wel een goede manier voor Sonny om te leren dat blafbeesten haarfabrieken niet altijd gunstig gezind zijn...