Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 14 september 2011

Gesprekje

Charli:
Zo, klein zwart dametje! Was je daar weer eens?
Gizmo: grrrrrrr.
Charli: En dat rooie vriendje van je, is die er ook?
Gizmo: gmpffffgr.
Charli: Nou, dat is dan erg interessant allemaal. Is je mens bij de redactie op bezoek?
Gizmo: grmpfgr.
Charli: Niet dus. Je hebt wel een schattige manier van contact maken, heh? Heb ik je soms iets misdaan?
Gizmo: wrauw, schchchcht!
Charli: Nou, ik probeer alleen maar uit beleefdheid een praatje met je te maken; je hoeft niet zo lelijk tegen me te doen!


Charli:
Wat een onaangenaam wijffie, die miss Giz. Niks mee te beginnen dus.
Wel, ik denk dat ik maar weer eens naar huis moest gaan. Nee, ik heb geen zin in dat vrouwengezeur aan mijn kop. Tjongejonge, wat een opgewonden standje. Blij dat ik er niet zo één bij mij in huis heb wonen. Tjongejonge.....

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Nog vrijgezel, Charli?

Anoniem zei

Charli, je moet niet zo gauw opgeven. Het kan ook een act zijn genaamd: playing hard to get. Net doen of ze je niet zien staan. Maar ondertussen. Je bent een leuke vent om te zien dus..probeer het gewoon nog een keer. (Ze keek je wel na!)

katja zei

Mmmmmmmmpffffffghighighi, wat een leuk
stukje weer :-)