Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 22 september 2011

Back in town!

Het gaat alsmaar beter met Japekoppie.
Vanmiddag heeft hij erg veel belangstelling getoond voor een kleine kaasproeverij die wij voor hem hadden georganiseerd, en hij heeft zowaar wat smeerbrie opgelikt en wat zalm uit een blikje van de eettafel gegeten. Ook nog pasta uit de tube (voedingssupplement), want daar is hij helemaal gek op.
Daarna heeft een flinke eetlepel Snoezepoes naar binnen gewerkt, een behoorlijk aantal brokjes van diverse merken en nog een portie Hill's uit blik. Voor het slapengaan lustte hij ook wel wat kaassnoepjes! Tussendoor heeft hij uit de drinkbak die buiten staat nog wat water opgelebberd nadat hij er eerst met één poot in had staan roeren.
Kortom: onze Verkenner A is druk bezig de schade van de afgelopen dagen (weken) in te halen!
Wij denken overigens ook dat hij erg geniet van de extra aandacht die hij krijgt; hij staat alsmaar te krijsen om meer lekkere hapjes, maar als wij zeggen dat we niet meer hebben keert hij terug naar zijn etensbakje en eet dan toch maar eerst de restanten van de vorige maaltijd op.
Wij gaan nu echt met een gerust gemoed de nacht in!
Reacties van ons bezoek: Zijn ogen staan weer helder! Hij is weer brutaal! Er zit weer leven in! Hij is weer helemaal terug!
En Japekop geniet van alle aandacht, bedelt bij iedereen om aaien en een hapje, Japekop is back in town! Leve ons Aapje!

5 opmerkingen:

Inge zei

En zijn staart weer fier omhoog en zijn snorharen zijn weer vrolijk naar voren gekruld!!
Japekoppie, ik was zo blij om je vandaag weer zo goed aan te treffen.
Slaap lekker Annemarie, Japie & de rest.

Mevrouw Katblad zei

Dank je voor je support Inge! Mede namens ons Aapje ook welterusten!

Wilma zei

Wat een heerlijk nieuws om te lezen!
Een pak van mijn hart.
Dikke knuffels voor jullie allemaal!

Annemieke zei

Als hij weer kan voorproeven heb ik goede hoop dat het weer helemaal goedkomt. Natuurlijk moet hij wel extra veel voorproeven nu om weer aan te sterken. En extra aandacht heeft hij ook wel verdiend toch?
Fijn dat het zo goed gaat.

Sandra, Snork & Doezel zei

super, dit zijn echt goede berichten!!! Ga zo door Japekoppie !!