Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 6 september 2011

Kort nieuws

NOG STEEDS GEEN EXAMENUITSLAG VOOR OSCAR
De examenvergadering is nog steeds bezig.
Daar de commissie het niet eens kan worden, is Japekoppie (Senior Verkenner A) toegevoegd als extra commissie-lid met beslissende stem.
Mevrouw Katblad houdt het bijna niet meer en dreigt aan de drank te gaan, maar de fotograaf heeft besloten dat het daar nog te vroeg voor is en heeft haar voorgesteld eerst nog maar een kopje koffie te nuttigen. Eventueel met een klein stukje chocola, dat is goed tegen de spanning namelijk. Oscar zelf doet niets anders dan slapen.....

SONNY BOY EN SIMBA VLIEGEN ELKAAR IN DE HAREN
Ondertussen gaat het leven op straat gewoon door.
Sonny Boy is langs geweest en kreeg bovenop de redactietafel mot met Simba. Er werden wat rake klappen uitgedeeld en wij hoorden een hoop gekrijs. Simba ging er tenslotte vandoor, maar werd achtervolgd door de brutale Sonny die er zeker van wilde zijn dat Simba de Katbladstraat verliet.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wie had het hier over een kalmeringspilletje, mevrouw K.? (Grote grijns). Het is nu half vijf en ik hoor iets anders te doen, maar de spanning wordt mij ook bijkans te machtig. Een rood glaasje of een glaasje rood? Doe ik nooit anders. Als u het op een drinken gaat zetten, geeft u de examenlui dan ook wat, wordt het toch nog gezellig en wie weet wat er uitkomt als uitslag. Met iets hartigs anders dansen ze zo de rumba.
Is Japekoppie wel onafhankelijk? Dacht het niet. Nou maar hopen dat hij Oscar aardig vindt. Anders kan hij (O.) het wel schudden.

de hoofdredacteur zei

Japekop is volstrekt integer; dat kunnen wij u verzekeren....