Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 27 september 2011

Zo gezellig naast elkaar komt zelden voor

T.Troy, Japekoppie en Cera, hand (met fliebertje) van mevrouw K.
Afgelopen weekend konden we nog een keer heerlijk buiten zitten, gezellig met onze haarfabrieken. De Boez was er helaas weer eens niet bij; hij houdt namelijk niet zo van dat soort gezelligheid en bovendien interesseert het hem geen bal of er nu hapjes op tafel staan of niet; hij besteedt zijn tijd liever aan het klooien of zooien met zijn vriendje Oscar, eten/snoepen doet hij altijd op zijn eigen tijd (kortom, wanneer hij honger of trek heeft). Ja, de Boez is altijd nogal structuurloos bezig, en dat maakt hem een beetje het buitenbeentje.....


Mevrouw Katblad had wat fliebertjes kaas afgesneden. Gewoon boeren, jonge, hollandse koeienkaas, dus zonder schimmeltjes of pitjes.
Japekop nam zowaar een paar kleine fliebers aan, Cera bedankte, maar mevrouw Troy, gezeten op de tafel, lustte de kaas ook wel.

Japekoppie en Cera
Veel fliebers werden er niet gegeten, maar het ging dus vooral om de gezelligheid, heh?
En wij wilden u laten zien dat onze haarfabrieken (m.u.v. Boezelmans) zo lief naast/bij elkaar zaten, iets wat maar zelden voorkomt......
Vandaar!

3 opmerkingen:

Hans zei

Wat leuk! Zal wel aan het weer liggen, de mijne zijn ook lief tegen elkaar.
Ceesje heeft overigens geen verstand van politiek. Ze scherpte haar nagels aan mijn broek en toen ik riep, doe's effe normaal, ging ze er gewoon mee door!

Inge zei

Ja dat ziet er wel heel gezellig uit!

Annemieke zei

Scahttig inderdaad.
@ Hans: Ceesje dacht vast "doe zelf normaal!"