Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 4 september 2011

Verder zeg ik niets

Panda:
Nee mevrouw Katblad, ik ben niet beschikbaar voor een interview. Persoonlijk heb ik u niets te melden en namens de partij Hof is Vol wil ik ook helemaal geen mededelingen doen. Waarom ik geen interviews doe? Wel, veel te warm dus. Bovendien moet u voor nieuws van en over onze partij bij Myo zijn en niet bij mij. Ja eh, waarom denkt u nou dat ik in de schaduw lig en niet overeind kom voor u en uw reporters, heh? Tjongejonge. Dat u zelf nu zo mesjogge bent om in deze hitte rond te lopen is uw zaak, maar mij krijgt u echt niet van mijn plek.
Trouwens, waar was u afgelopen week? Ah, ver weg dus. Wel, dan heeft u heel wat gemist. Nee, ik ga u niet aan uw neus hangen wat, had u maar een plaatsvervanger moeten aanstellen. Ja, hier was het weer ook niet al te best, maar dat bedoel ik niet. Nee, er is vorige week iets gebeurd bij de gracht. Ja, dat heb ik via via gehoord. Iemand is helemaal en totaal kletsnat geworden. Wel, zoekt u zelf verder maar uit hoe of wat en wie. Verder zeg ik niets dus, nee. Omdat ik daar helemaal geen zin in heb en bovendien word ik niet door u betaald. Ja, beschouwt u het maar als een goede tip, en gooit u de beloning maar door de brievenbus. Veel succes mevrouw Katblad, en twee kernwoorden dus: gracht en kletsnat. Ja, zoekt u het nu verder zelf maar uit. Pfffff, warm heh?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Was ene Wilders op bezoek bij Hof is Vol?

de redactie zei

Ah, u krijgt het een beetje door, geloven wij.......

katja zei

Gaat mevrouw Katblad dit nog verder uitzoeken (gracht en kletsnat) ? Of weet verder niemand er wat vanaf ?