Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 20 september 2011

Ik doe mijn best, heh?

Japekoppie:
Hoe het met mij gaat? Wel, matigjes heh? U vraagt een beetje naar de bekende weg. U ziet immers toch hoe ik me voel? Nee, het houdt inderdaad niet over.
Dat is natuurlijk ook gedeeltelijk uw schuld. Ja, omdat u mij alsmaar met dat wielhuis heen en weer brengt van de ene vreselijke plek naar de andere. Diverse enge mensen die nare grappen met mij uithalen, en u staat dat allemaal toe.
En nu is dat poetsmens in huis, die heeft u ook gewoon maar weer binnen gelaten en u laat haar nog haar gang gaan met dat zuigmonster ook.
En nu durft u aan mij te vragen hoe het met me gaat?!
Ja, ik heb vanochtend wel een ploepje Sheba gegeten. U vindt dat dat geen zoden aan de dijk zet maar ikzelf vind het al heel wat en ik doe tenminste wel mijn best, heh?
En dan zou ik nu graag even ergens mijn behoefte willen gaan doen. In alle rust ja. Daarmee bedoel ik dat u gerust naar binnen kunt gaan en dan meld ik me zo wel weer. Zegt u die poetsdame dat ze opschiet opdat ik weer op bed kan gaan liggen? Dat ik een hartvergroting krijg van al dat gedoe in huis? Nee, dat was een grapje. Inderdaad erg flauw, ja..... Tot zo mevrouw K., en berg die kattenmanden maar op want daar ga ik dus nooit meer in. Ja, het is maar dat u het weet.

2 opmerkingen:

Inge zei

Heel veel sterkte straks Japie!

Laten we hopen dat het voorlopig de laatste keer is!

Dikke knuffel van je grootste fan.

Annemieke zei

Sterkte JK - al die polonaise aan je lijf -het valt niet mee.