Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 21 september 2011

Twee vetklepjes.....

Wij waren met Cera en Oscar naar het Zooiplein gegaan voor een paar gymnastiekoefeningen. Ja, want deze beide haarfabrieken groeien zo ongeveer dicht terwijl de winter nog moet komen, en dat is dus geen goeie zaak.
Maar de twee Verkenners/reporters hadden totaal geen zin in wat lichaamsbeweging.
Achter ziet u Os een beetje liggen rollen, op de voorgrond ligt Cera bovenop de glijbaan, niet van plan om even lekker heen en weer te klimmen of te springen.


Nee Cera, dit is dus geen gymnastieken, heh?
Wel fijn dat je zo nu en dan je toilet doet en je vacht op orde brengt, maar dit soort bewegingen, daar val je heus niet van af.....

Wel, we kregen ze dus niet in beweging, de twee dikkertjes. Moeten wij nu de brokjes achter slot en grendel gaan zetten, net nu juist Japekoppie moet kunnen eten wanneer hij dat zou willen?
Ja, nog een probleempje erbij dus....
Kom op, vetklepjes! Jullie zijn nog veel te jong om zo lui te zijn! Tjongejonge......

Geen opmerkingen: