Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 21 september 2011

O,o, Japekoppie.

Sinds vanochtend vroeg heeft Japekoppie wederom nauwelijks iets gegeten; wel is hij enkele keren naar buiten geweest voor een frisse neus.
Later een verslag van deze frustrerende dag die zo goed begon.....

6 opmerkingen:

ina zei

Misschien nog een paar keer eten in zijn bek spuiten? Dat is minder naar voor hem dan weer naar de dierenarts te moeten.

katja zei

De A/D kan ook met een spuit. Toen het mij ooit niet wilde lukken om het op te zuigen in een spuitje heeft een dierenarts mij laten zien hoe je het met een spatel (of mes) achterin een spuitje kan 'plamuren'.

Chantal zei

Kom op Japekop!

annemieke zei

He wat jammer! Hopelijk lukt het om toch iets naar binnen te krijgen bij hem - of beter nog dat hij zelf weer wat gaat eten.

Wilma zei

A/D een beetje opwarmen in de magnetron wil ook nog wel eens helpen. Sterkte!

Marjon zei

Ja, wij hebben ook een tijdje A/D -vermengd met water- met een spuit gegeven, een keer of 6 per dag, kleine beetjes. Het heeft wel een paar dagen geduurd eer Jaya weer helemaal uit eigen beweging ging eten, dus je hoeft niet te schrikken van Japie's gedrag: herstel heeft tijd nodig.
Sterkte, Angelo en Marjon