Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 7 september 2011

Niet zó achterlijk!

Boez:
Hij zit daar weer, zie je dat? Wamy ja. En dat doet hij waarschijnlijk om mij te pesten. Daar zitten dus, ja. Want nu kan ik er niet door.
Als ik er wel doorga, slaat íe me voor mijn kop. Gewoon pesterij dus, ja.
Kun jij er niet wat aan doen, mevrouw Katblad? Hem effe wegjagen bijvoorbeeld? Niet? Ik moet mijn eigen boontjes leren doppen zegt u? Die snap ik niet.
Kun je het Poezenloket niet openzetten? Ja, want dan kan hij daar naar binnen en kan ik hier naar buiten. Oh, dat staat al open. Wel, dan weet ik nu zeker dat hij hier is gaan zitten om mij te pesten. Ja, zo achterlijk ben ik nou ook weer niet, heh? Al denk jij soms van wel. Of doe je misschien alsof? Ik namelijk ook.....

1 opmerking:

Abigail zei

Boez, weet je zeker dat je niet voor een spiegel zit?