Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 16 september 2011

Schandalig gedrag

Toen wij gisteren een rondje wilde gaan lopen met onze verkenners Cera en Oscar, weigerden ze met ons mee te gaan. Ze verscholen zich onder een flink wielhuis en bleven daar geruime tijd zitten overleggen. Waar dat overleg over ging, weten wij niet.
Mevrouw Katblad was zeer ontstemd over deze werkweigering en is boos naar huis gegaan om aldaar een kopje troost te nuttigen. Op de redactie kreeg zij steun van mevrouw Troy, die er ook schande van sprak.

2 opmerkingen:

ina zei

Loonsverhoging i.v.m. diplomering?

Anoniem zei

Wow! Die is scherp! :-))