Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 6 mei 2012

Wielhuis Os enige tijd bezet

Hierbij berichten wij u dat Os' wielhuis korte tijd bezet is geweest door Wamy (ook wel bekend als de Wams).
Wams kreeg het vehikel opeens in de gaten en sprong pardoes in de achterbak. Daarna klom hij via een wiel op het dak (zie foto).
Eenmaal op dat dak ontdekte Wams al snel de drinkbak (gevuld met overheerlijk regenwater). Wij hoorden hem helemaal aan de overkant van de straat slurpen.


Toen Oscar had ontdekt dat Wamy van zijn water van zijn wielhuis stond te lebberen, klom hij eveneens op het voertuig om Wamy duidelijk te maken dat hij op verboden terrein was. Wamy trok zich daar echter niets van aan en weigerde te vertrekken.Er kwam echter geen ruzie van. Oscar ging uiteindelijk mokkend terug naar de redactie en de Wams rommelde nog wat in de achterbak, maar toen vertrok ook hij.
Tot zover dit belangrijke nieuws.

Geen opmerkingen: