Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 22 mei 2012

Betrapt

Enkele dagen geleden betrapten wij Myo in de Katbladstraat op het opentrekken van een vuilniszak. Hij zat met zijn nagels precies op de goede plek (wat knap is dat toch) want hij legde feilloos een stuk ietwat uitgeslagen kaas bloot. Nou, zeiden we nog, dat is een goed begin van de dag, heh Myo?

Later, tijdens onze ronde door de Hoftuin, vonden wij vlak voor het luikje van Myo dit stukje bot. Wij gokken op een ribbetje, maar van welk beest kunnen wij niet zeggen. Lekker moet het wel zijn geweest, want het botje was totaal kaal gevroten. Myo krijgt trouwens thuis voldoende te eten.

1 opmerking:

ina zei

Ik vraag me wel eens af of Myo inderdaad voldoende te eten krijgt thuis, hij komt nu en dan ook bij ons bijsnacken. Of is hij gewoon een lekkerbek?